Consultanta kparts.ro
Consultanta tehnica gratuita
Livrare kparts.ro
Livrare in 24-48h oriunde in Romania
Garantie kparts.ro
Garantie indelungata la toate produsele
Retur kparts.ro
Retur in 30 de zile garantat
Rate kparts.ro
Plata in rate fara dobanda
Livrare kparts.ro
Livrare in 24-48h
Garantie kparts.ro
Garantie indelungata
Retur kparts.ro
Retur in 30 de zile
Cumpara RCA prin kparts.ro
Informare prelucrare date cu caracter personal (GDPR)
1 Detalii autovehicul
2 Detalii proprietar
3 Valabilitate
4 Alegere asigurare
Detalii autovehicul
Pasul urmator
Autovehiculul este obiectul unui contract leasing in derulare ?
Detalii proprietar
Adresa trecuta in talon
Detalii conducator auto
Pasul urmator
Valabilitate asigurare
Conform cerintelor ASF, iti vom trimite un email de confirmare cu optiunile alese in formularul de analiza a cerintelor si necesitatilor. Pentru mai multe detalii, citeste Politica de Confidentialitate
Declar pe propria raspundere ca:
 • Am implinit 18 ani si datele si informatiile sunt reale la momentul completarii cererii
 • Am in proprietate acest autovehicul sau sunt reprezentat legal / imputernicit de catre persona juridica care este propietar al autovehiculului
 • Am completat si inteles Formularul cu cerintele si necesitarile clientului si accept sa primesc pe email o copie a formularului
Va rugam sa asteptati. Poate dura pana la 60 secunde gasirea ofertelor pentru Dvs.

Despre asiguratori

Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Kparts Asigurari, Raiman Auto 2015 SRL., inregistrat in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAJ-508964 ca asistent in brokeraj al CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL., numar inregistrare Registrul Brokerilor: RBK-324.

Politele de asigurare RCA sunt emise in mod automat, fara confirmarea telefonica a datelor completate. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora. Politele de asigurare emise nu pot fi anulate.

Atentie! Anumiti asiguratori pot solicita pentru validare, inainte de emiterea politei, transmiterea unei copii a certificatului de inmatriculare, carte identitate proprietar si/sau cupon de pensie sau Certificat de intregistrare fiscala, la adresa campionbroker@kparts.ro Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.

Dupa finalizarea comenzii, in cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte, va rugam sa ne instiintati pe email la adresa campionbroker@kparts.ro. Corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.

Grupul Campion este unul dintre cele mai puternice grupuri financiare ce activeaza pe piata asigurarilor din Romania incepand cu anul 2007.

Vezi detalii asiguratori

Allianz

RA - 017/2003
Sediu social: Bucuresti, str. Caderea Bastiliei, nr. 80-84, sector 1
Numar de telefon: 021/201.91.00

Asirom

RA - 023/2003
Sediu social: Bucuresti, bd Carol, nr. 31-33, sector 2
Numar de telefon: 021/601.10.99

CityInsurance

RA - 008/2001
Sediu social: Bucuresti, str. Constantin Aricescu, nr. 5-7, sector 1
Numar de telefon: 021/231.00.79

Euroins

RA - 010/2003
Sediu social: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord 10, Global City Business Park - Cladirea O23, et. 4, jud. Ilfov
Numar de telefon: 021/317.07.11

Generali

RA - 002/2003
Sediu social: Bucuresti, P-ta Charles de Gaulle, nr. 15, et. 6-8, sector 1
Numar de telefon: 021/312.36.35

Groupama

RA - 009/2003
Sediu social: Bucuresti, str. Mihai Eminescu, nr. 45, sector 1
Numar de telefon: 021/305.80.00

Omniasig

RA - 047/2003
Sediu social: Bucuresti, str. Grigore Mora, nr. 23, sector 1
Numar de telefon: 021/231.20.99

Uniqa

RA - 007/2003
Sediu social: Bucuresti, bd Dacia, nr. 30, sector 1
Numar de telefon: 021/212.08.82

Despre noi

Contractele de asigurare sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Kparts Asigurari, SC Raiman Auto 2015 SRL societate cu raspundere limitata, cu sediul in Pucioasa, Bvd Trandafirilor, nr 60, Jud. Dambovita, J15 /528 /2018, CUI RO 39331433. inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAJ-401304, in calitate de asistent in brokeraj al CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL –intermediar principal in asigurari, mandatat de catre societatile de asigurare, cu sediul in Ploiesti, str 1 Mai, nr.2, ap.2, judet Prahova, telefon 0731 13 13 13, e-mail office@campionbroker.ro , inscrisa in Registrul Brokerilor de Asigurare nr. RBK -324/24.11.2005 si detine autorizatie de functionare nr. 3963/23.11.2005

Puteti verifica aceste informatii accesand pagina de internet A.S.F la adresa www.asfromania.ro sectiunea Supraveghere- Registre Electronice - Asiguratori si Intermediari, respectiv Registrul intermediarilor in asigurari.

Societatea noastra reprezinta interesele clientilor sai in relatia cu asiguratorii si ofera consultanta in legatura cu produsele de asigurare, bazata pe o analiza impartiala a unui numar suficient de mare de contracte de asigurare disponibile pe piata astfel incat recomandarea personalizata sa fie efectuata pe baza unor criterii profesionale si contractul de asigurare sa raspunda cel mai bine cerintelor si necesitatilor clientilor nostri.

In cazul in care aveti nemultumiri sau sesizari ce tin de contractul de asigurare precum si eventuale reclamatii va puteti adresa Companiei la sediul social, prin telefon la numarul 0731 131313 sau e-mail office@campionbroker.ro si veti fi contactat, respectiv veti primi un raspuns din partea noastra in maxim 3 zile lucratoare de la data inregistrarii sesizarii dvs.

In cazul in care raspunsul primit nu este multumitor pentru dvs, in calitate de consumator puteti apela la procedura de solutionare alternativa a litigiilor, respectiv va puteti adresa SAL-FIN, detalii suplimentare despre aceste proceduri regasind pe site-ul www.salfin.ro sectiunea solutionare litigii sau va puteti adresa cu o petitie Autoritatii de Supraveghere Financiara, detalii despre procedurile de solutionare regasiti pe site-ul ASF www.asfromania.ro .Toate aceste proceduri nu vor restrange dreptul dvs de a va adresa instantelor de judecata competente.

Produsele/Serviciile noastre

Condiţiile contractuale minime obligatorii pentru asigurarea RCA sunt stabilite de Legea nr. 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie şi de reglementările Autorităţii de Supraveghere Financiară emise în aplicarea acesteia.Pentru consultare va rugam dati click AICI

Contractul RCA reprezinta contractul incheiat intre proprietarul unui vehicul, persoana fizica sau juridica, denumit asigurat si o companie de asigurari denumita asigurator. Asiguratul se obligă să plătească prima de asigurare asigurătorului RCA, iar asigurătorul RCA se obligă ca la producerea riscului asigurat să plătească despăgubirea terţului prejudiciat, în condiţiile legii şi ale contractului de asigurare, acoperind atat daunele produse la vehciule cat si daunele materiale si morale suferite in caz de vătămare a integrităţii corporale sau a sănătăţii ori decesului unei terte personae, limitele de despagubire fiind de 1 220 000 euro pentru pagube materiale si 6 070 000 euro pentru vatamari corporale si deces.

Potrivit prevederilor legale in vigoare un sumar al celor mai importante aspecte ale produsului de asigurare, cu rol de informare, le regasiti in documentul de informare privind produsul (PID):

ALLIANZ

ASIROM

CITYINSURANCE

EUROINS

GENERALI

GRAWE

GROUPAMA

OMNIASIG

UNIQA

Informatii generale RCA

NOU Format carte verde

Incepand cu data de 01.07.2020, societatile de asigurare din Romania vor tipari politele de asigurare Carte Verde pe suport de hartie alba. Politele de asigurare Carte Verde emise inainte de data de 01.07.2020 tiparite pe hartie verde, isi vor mentine valabilitatea pana la expirarea perioadei inscrisa in politele respective.

Pentru autovehiculele inmatriculate si asigurate in alte state membre ale Sistemului Carte Verde, incepand cu data de 01.07.2020, vor fi valabile deopotriva atat asigurarile Carte Verde tiparite pe hartie alba cat si cele tiparite pe hartie verde.

Emiterea si livrarea politei RCA
Despre asigurarea RCA

Nu ai o asigurare RCA valabila sau iti expira in curand? Stim ca este dificil sa te interesezi la diverse societati de asigurari ce pret are asigurarea RCA in functie de datele tale si ale masinii, asa ca iti punem la dispozitie un formular de calcul online, cu ajutorul caruia vei afla simplu si rapid cat te-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurari din Romania si poti alege cel mai ieftin RCA.

Mai mult, poti incheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale. Simplu si rapid, nu?

Cum functioneaza polita RCA

Daca ai incheiat o asigurare RCA si esti implicat intr-un accident rutier produs din vina proprie, cei prejudiciati primesc despagubiri de la asiguratorul tau pentru daunele materiale sau pentru vatamarile corporale suferite.

La fel, daca esti parte vatamata intr-un accident rutier, vei fi despagubit de asiguratorul vinovatului. Astfel, pagubitul va primi despagubiri, indiferent de situatia materiala a vinovatului.

Este obligatori asigurarea RCA

Toti proprietarii de vehicule sunt obligati prin lege sa incheie o asigurare RCA si sa aplice pe parbriz vigneta primita odata cu incheierea asigurarii RCA.

Daca detii un autovehicul si nu inchei asigurarea obligatorie RCA sau nu o mentii valabila in mod continuu, savarsesti o contraventie sanctionabila cu: amenda de la 1000 RON la 2000 RON, retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare/inregistrare, pana la prezentarea documentului privind incheierea asigurarii RCA. (Legea nr.136/1995, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta de Urgenta nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare). Este mai simplu sa previi decat sa repari, asa ca incheie acum asigurarea RCA online, ieftin, din confortul casei tale si scapa de griji.

Polita de asigurare este incheiata in baza:
- datelor furnizate de catre dvs pentru corectitudinea carora sunteti direct raspunzator
- cererii dvs de oferta
- ofertei prezentata de societatea de asigurare ,
- confirmarea comenzii de catre utilizator

Lansarea comenzii pe site-ul www.Kparts.ro reprezinta acceptul utilizatorului referitor la politica, termenii si conditiile Kparts Asigurari, Raiman Auto 2015 SRL privind comercializarea electronica.

Utilizatorul va completa cu informatiile inscrise in certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a vehiculului toate campurile din formularul online pentru cererea de oferta iar pe baza informatiilor furnizate de dvs, sistemul efectueaza calculul primelor de asigurare de la societatile de asigurari partenere si il afiseaza in site.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul isi exprima acceptul cu privire la :
- prelucrarea datelor cu caracter personal
- cunoasterea si acceptarea tuturor prevederilor de utilizare a site-ului Kparts.ro si de incheiere la distanta a contractelor de asigurare
- emiterea contractului conform datelor furnizate si declara pe propria raspundere ca are calitatea de proprietar asupra vehiculului pentru care solicita preluarea in asigurare, ca datele si informatiile furnizate sunt reale la momentul completarii cererii si ca detine in original documentele doveditoare ale acestei calitati (Carte de Identitate Vehicul si Certificat de inmatriculare in original, daca este cazul, din care sa rezulte in clar inscrierea dreptului de proprietate).
- cuantumul primei de asigurare pe care se obliga sa il achite

Atunci cand cumperi asigurare pe Kparts, polita RCA se emite imediat dupa confirmarea platii cu cardul. Aceasta este disponibila in contul tau Kparts dar iti trimitem pe loc si un email, avand in atasament polita RCA pe suport electronic (pdf).

Avand in vedere ca nu mai este obligatoriu sa detii o polita RCA in format fizic, tiparit, poti salva documentul pe telefon, laptop sau tableta si ai dovada la indemana in cazul unui control al Politiei.

Simplu si rapid!

Daca totusi doresti livrarea si in format tiparit, te rugam sa ne contactezi la campionbroker@kparts.ro pentru a iti trimite, polita prin curier. In functie de distanta de livrare, se pot percepe costuri pentru expedierea politelor!


Utilizatorul/Clientul isi asuma raspunderea pentru corectitudinea informatiilor furnizate in legatura cu incheierea politei de asigurare si intelege ca orice declaratie neadevarata poate duce la anularea/rezilierea politei de asigurare de catre compania de asigurare.

Plata prin ordin de plata

Din cauza noilor reglementari legale, pentru detalii privind achitarea asigurarilor RCA prin Ordin de plata va rugam sa ne contactati la numarul 0724550574

Drepturile si Obligatiile partilor

Kparts Asigurari, Raiman Auto 2015 SRL:

 • se obliga sa onoreze comenzile primite conform termenilor si conditiilor de emitere si livrare
 • se obliga sa depuna toate eforturile necesare pentru protejarea paginii de internet si a informatiilor transmise prin utilizarea acesteia.
 • in cazul in care se solicita de asigurator, are dreptul de a solicita copii ale unor documente justificative
 • are dreptul de a anula o comanda in cazul in care datele furnizate prin trimiterea formularului de comanda nu sunt corecte.
 • are dreptul sa anunte asiguratul prin orice forma de comunicare (telefonic/sms/e-mail) data expirarii contractului de asigurare cat si oferta de reinnoire.

Utilizatorul :

 • are obligatia sa citeasca integral toate documentele de informare puse la dispozitie.
 • accepta prima de asigurare afisata pe site si modalitatea de plata.
 • se obliga sa trimita orice document solicitat pentru emiterea politei de asigurare
 • utilizatorul site-ului care plaseaza comanda trebuie sa aiba minim 18 ani
 • are dreptul de a beneficia de riscurile acoperite prin polita de asigurare in conformitate cu legea si normele ASF care reglementeaza conditiile contractului RCA pe care le puteti accesa descarcand link-urile de mai jos :

  Legea 132/2017

  Norma ASF 20/2017

 • are dreptul de a solicita denuntarea sau rezilierea contractului numai in conditiile prevazute in Lega 132/2017 si Normele ASF
 • alocarea absoluta a comisionului se determina prin aplicarea procentului asupra primei de asigurare totala si acesta este inclus in prima totala.

Grila de comisioane

Preturile asigurarii RCA sunt stabilite de compania de asigurare si sunt unice indiferent de unde se achizitioneaza. Pentru asigurarile vandute, compania de asigurare plateste un comision de intermediere catre broker. Comisionul se calculeaza ca fiind un procent din prima de asigurare

Petitii

Eventuale reclamatii referitoare la functionarea site-ului pot fi transmise in scris la adresa Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL, Ploiesti, str 1 Mai nr.2, ap.2, judet Prahova sau la adresa de e-mail office@campionbroker.ro

Reclamatia dvs trebuie sa contina cele putin urmatoarele informatii :
-date despre utilizator/client/comparator(nume , prenume, adresa e-mail, adresa de corespondenta)
-scurta descriere a situatiei reclamate

Reclamatia va fi solutionata in maxim 30 zile de la data primirii, iar in cazul in care raspunsul primit nu este multumitor pentru dvs va puteti adresa SAL FIN –entitate de solutionare alternative a litigiilor, detalii despre modul de accesare regasind pe site-ul www.salfin.ro.

Contact

INTERMEDIAR PRINCIPAL-broker de asigurare

CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL

Sediu social:Ploiesti, str.1 Mai, nr.2, ap.2, judet Prahova

Telefon:0731 131313

E-mail:office@campionbroker.ro

ASISTENT IN BROKERAJ-aflat in relatie contractuala cu Campion Broker: Kparts Asigurari, Raiman Auto 2015 SRL

Sediu : Pucioasa, Bvd Trandafirilor, nr 60, Jud. Dambovita

Telefon: 0724550574

E-mail: campionbroker@kparts.ro

Informare prelucrare date cu caracter personal (GDPR)

Acest formular este intocmit in baza Regulamentului UE 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si are ca scop informarea dumneavoastra cu privire la scopurile prelucrarii, temeiul juridic i durata prelucrarii, drepturile pe care le aveti in legatura cu prelucrarea unor astfel de date.

Prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal se va face de catre CAMPION BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE SRL, denumita Societatea, persoana juridica romana, cu sediul social in Ploiesti, jud. Prahova, Str. 1 Mai Nr. 2, Telefon: +40 731 131 313; Fax. +40 344 101 533, Email: office@campionbroker.ro, inregistrata la ONRC sub nr. J29 /2762 /2004 , CUI 17067935, in calitate de operator asociat impreuna cu Societatile de Asigurare cu care avem incheiat acord de asociere privind prelucrarea datelor cu caracter personal (denumiti colectiv ,,Operatori"). Pentru mai multe informatii referitoare la Operatori, va rugam sa vizitati: https://www.campionbroker.com/index.php?page=parteneri

Esenta acordului de asociere o reprezinta colaborarea dintre Operatori in vederea oferirii de servicii de asigurare/reasigurare (emiterii de oferte de asigurare, emitere si administrare polite) conform scopurilor (i), (ii) si (v) detaliate mai jos.

Operatorii vor prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal constand in, dar fara a se limita la:

Date Personale de identificare ale asiguratului, date privind contractantul si/sau beneficiarii politei, platitorul politei: Nume, Prenume, Adresa, CNP, Cetatenia, Datele de contact (numarul de telefon si adresa de e-mail precizate de catre persoana vizata), seria si numarul cartii de identitate, pasaportului si/sau permisului de conducere, semnatura olografa sau electronica extinsa, date biometrice

Scopurile pentru care prelucram datele personale sunt: "Scop ofertare/emitere contract asigurari" (cotatii, ofertare, emitere polite)
"Scop administrare polite de asigurare, consultantii” (informare scadente si expirari, oferte reinnoire, asistenta la instrumentarea si solutionarea daunelor, exercitarea dreptului de regres, actiuni de recuperare a creantelor, etc)
"Scop Comuniciiri Comerciale" - transmiterea de comunicari comerciale cu privire la ofertele, promotiile, produsele si serviciile oferite de catre Societate
"Indeplinirea unor obligatii legale si cerinte ASF sau ale altor autoritati"
Temeiul juridic al colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal il poate reprezenta, dupa caz:

Contractul de asigurare/polita de asigurare la care persoana vizata este parte sau cererea expresa a persoanei vizate pentru a obtine o oferta de asigurare prin intermediul Societatii sau/si emiterea politei de asigurare de catre Operatori

Indeplinirea obligatiilor legale de catre Societate

Indeplinirea intereselor legitime ale Societatii si Operatorilor asociati in contextul desfasurarii obiectului de activitate

Consimtamantul persoanei vizate pentru marketing si/sau pentru prelucrarea unor date sensibile si/sau profiling.

Datele cu caracter personal pot fi transferate, in functie de tipurile de asigurari pe care le vom intermedia pentru Dvs. catre: autoritati de stat, PAID (in cazul asigurarii obligatorii a locuintei), furnizori implicati in mod direct/indirect in procesul de ofertare, emitere, administrarea politelor de asigurare si oferirea asistentei la daune (societati de asigurare-reasigurare din Romania sau din Uniunea Europeana precum si alte companii din grupul din care acestea fac parte, societati de prestari servicii in cazul unor eventuale daune, societati de arhivare, furnizori de servicii IT si de call-center, firme de curierat, cabinete de avocatura, unitati reparatoare, clinici, etc).

Datele vor fi stocate/arhivate de catre Societate astfel:

Pentru "Scop Ofertare contract asigurari", pe o perioada de 90 de zile pentru asigurarile generale, de la data emiterii/semnarii ofertei sau pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra

Pentru "Scop administrare polite de asigurare " pe perioada de valabilitate a politei plus inca 10 ani de la incetarea ei sau 10 ani de la deschiderea dosarului de dauna

Va informam ca aveti, cumulat, urmatoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si "Operatori": Drept de acces, Drept la rectificare, Dreptul la stergerea datelor ("Dreptul de a fi uitat"), Dreptul de a retrage consimtamantul, Dreptul la portabilitatea datelor, Dreptul la restrictionarea prelucrarii, Dreptul de a va opune prelucrarii, Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor Dvs, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ, Dreptul de a depune o plangere la Societate, la operatorii asociati sau la ANSPDCP, Dreptul de a va adresa in justitie.

Important: In cazul in care, in vederea incheierii unui contract de asigurare prin CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL , ne transmiteti si datele cu caracter personal ale altei persoane, aveti obligatia de a comunica prezenta informare persoanei respective si sa obtineti acordul acesteia in cazurile aplicate, in termen de maxim 1 luna de la data furnizarii datelor cu caracter personal. In cazul in care datele cu caracter personal comunicate sunt ale unui minor, parintele sau tutorele va fi cel informat.

Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus si detalii, puteti contacta Societatea prin intermediul urmatoarelor modalitati: (i) depunerea unei cereri scrise datate si semnate in orice sediu sau punct de lucru, (ii) completarea unei cereri online prin accesarea urmatorului link: www.campionbroker.ro, sectiunea "Info Clienti", (iii) la adresa de e-mail: dpo@campionbroker.ro sau (iv) prin posta la adresa postala de la sediul Societatii mentionate mai sus.

INFORMARE PRE-CONTRACTUALA

In conformitate cu prevederile Legii 236/2018 si a Normei ASF 19/2018, vă comunicam următoarele informații

I. Informații despre Intermediar:

INTERMEDIAR PRINCIPAL
(broker de asigurare)
Denumire: CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL
Sediu social: Ploiesti, jud. Prahova, Str. 1 Mai Nr. 2
Înscris în Registrul Intermediarilor Principali sub nr. RBK-324/24.11.2005
Telefon: +40 731 131 313; Fax. +40 344 101 533
Email: office@campionbroker.ro; www.campionbroker.ro

ASISTENT IN BROKERAJ
(in contract direct cu brokerul)
RAJ 401304
Nume/Prenume: SC Raiman Auto 2015 SRL
Adresa : 135400, DÂMBOVIŢA, B-dul TRANDAFIRILOR 60, Pucioasa
Telefon: 0374880800
Email : contact@kparts.ro

SUBASISTENT
(angajat asistent in brokeraj PJ- Asistent in Brokeraj al CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL )
RAF 415088
Nume/Prenume: Loredana Iordache angajat al SC. Raiman Auto 2015 SRL
Telefon: 0724550574
Email: campionbroker@kparts.ro

II. Informații Generale:

Polițele RCA sunt emise in numele societăților de asigurare de catre Raiman Auto 2015 SRL, înregistrat in Registrul Intermediarilor in Asigurări si/sau Reasigurări sub numarul RAJ-401304 ca asistent in brokeraj al CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL, număr înregistrare Registrul Brokerilor: RBK-324

CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRLS este o persoană juridică română autorizată de către ASF să desfășoare activitatea de distribuție de asigurări pe teritoriul României şi pentru toate Societățile de Asigurări (inclusiv emiterea de contracte de asigurare şi colectarea primelor de asigurare în numele societăților), acționând în numele clienților săi. Verificarea înregistrării CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL
în Registrul Intermediarilor Principali se poate face accesând: https://asfromania.ro/supraveghere/registre-electronice/asiguratori-si-intermediari-din-romania
Clienții produselor de asigurare şi părțile interesate au dreptul legal să formuleze reclamații împotriva distribuitorilor. Condițiile de exercitare a acestui drept le puteți găsi accesând link-ul https://asfromania.ro/consumatori/petitii Litigiile dintre clienții persoane fizice și distribuitorii de asigurări pot fi soluționate prin proceduri de soluționare alternativă a litigiilor. Condițiile de accesare a procedurilor de soluționare a litigiilor pot fi vizualizate accesând www.salfin.ro CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL poate oferi consultanță bazată pe o analiză imparțială și personală, în legătură cu produsele de asigurare comercializate.

III. Natura remunerației primite în legătură cu contractul de asigurare:

Pentru emiterea Poliței în baza Ofertei, emitentul încasează comision de la Societățile de Asigurare.

Natura remunerației este sub formă de parte variabilă (comision). Valoarea comisionului încasat de emitent nu afectează prima de asigurare plătită de către client.

IV. Informaţii obiective privind produsul de asigurare propus:

Documentele de Informare privind Produsul de Asigurare (IPID) -> acestea se regăsesc pe site-ul www.campionbroker.ro la secţiunea „Utile”.

V. Conflictul de interese:

CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL nu se află în conflict de interese cu niciun Asigurător.
CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL nu deţine participaţii calificate la niciun Asigurător
Niciun Asigurător nu deţine participaţii calificate la CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL

Butonul se activeaza dupa ce ati citit termenii si conditiile.

Doresti cele mai bune oferte Kparts.ro?

Aboneaza-te la newsletter

cel mai bun magazin online 2020
protejat prin ssl plata prin visa protejat prin mastercard plata prin netopia livrare prin fan curier livrare prin GLS livrare prin DPD livrare prin SAMEDAY
powered by powered by Raiman
 
Lider4IT Chat
Nume
E-mail
Telefon
Acest site foloseste cookie-uri. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteti vedea aici Politica Cookie si cum le puteti dezactiva. Sunt de acord